-
پنجشنبه, ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۰۵:۰۶ ب.ظ
-
۴۰۳
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس با اشاره به اضافه شدن ۴۰ نماینده در آینده نزدیک به مجلس شورای اسلامی گفت: کوچک شدن حوزه های انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان و اساس شاخص های پراکندگی جمعیت، وسعت و محرومیت زدایی خواهد بود که بر این اساس با اضافه شدن یک نماینده تعداد نمایندگان شهرستان مرودشت پاسارگاد و ارسنجان به دو نفر افزایش خواهد یافت.
محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی که صبح امروز (پنجشنبه، ۲۴ آذرماه) در جلسه شورای اداری شهرستان مرودشت حضور یافته بود گفت: بدون نظارت بر اجرای قانون نمیتوان قانون نوشت و این امر بدون همکاری مردم، دهیاریها، بخشداری ها و فرمانداری ها امکان پذیر نخواهد بود لذا بیشترین هدف ما برای حضور در این استان بررسی مشکلات در حوزه ی قانونگذاری و شوراها است است.
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه امام (ره) راهبرد اساسی برای پیشرفت امور داشتند که هم اکنون در حال حرکت در آن مسیر هستیم عنوان کرد: باید توسعه های صورت گرفته را دید و اساس کار تحول در حوزه حکمرانی است ما در هیچ دانشگاه جنگی ایستادگی در برابر دشمن را نیاموخته بودیم اما خداوند به ما کمک کرد و امروز نیازمند یک حرکت جهادی هستیم تا بتوانیم با بودجه موجود با تعامل و هم افزایی و با استفاده از مشارکتهای مردمی اقدامات را جلو ببریم.
وی در ادامه با بیان اینکه ما یک حاکمیت یک پارچه داریم که نیازمند تعامل هر سه قوه در موقعیت زمانی کنونی است تا مشکلات مردم حل شود اظهار داشت: مردم به کمترین ها بسنده میکنند اما ترک فعل را نمی پذیرند و اگر ببینند سفره مدیر و نماینده مردم از ملت جدا شده آنها نیز سفره خود را جدا میکنند.
جوکار در ادامه با اشاره به ظرفیت های خوب استان فارس بیان داشت: با برنامه ریزی می توان از فرصت ها استفاده کرد و رشد و ارتقاء است آن را شاهد بود لذا مدیران باید از مشارکت مردمی استفاده کرده و مردم را دخیل کنند که این موضوع اساس حکمرانی نو است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با اشاره به ظرفیت گردشگری شهرستان های مرودشت پاسارگاد و ارسنجان یادآور شد: این هنر ما است که چگونه از این ظرفیت تولید ثروت کنیم و از بطن آن بتوانیم پیام انقلاب اسلامی را به دنیا بدهیم که هنوز آن را درک نکرده اند. آمریکا و رژیم صهیونیستی می دانند مکتب ایران اسلامی دنیا را فرا میگیرد و نظام تمدن اسلامی با این الگو فراگیر خواهد شد لذا با ما مقابله میکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز کار اجرایی محض و روزمرگی کار را از پیش نمیبرد گفت: ما در مجلس یازدهم در همه حوزه های استراتژیک بر این مبنا حرکت کردیم که ریلگذاری صحیحی برای دولتها داشته باشیم و هم اکنون که در آستانه تدوین برنامه هفتم قرار داریم تلاش داریم تا آن را به گونه ای ببینیم که کاملا تحقق پیدا کند و مثل برنامه های قبل صرفا ۳۵ تا ۵۰ درصد آن محقق نشود.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان این که معتقدیم هر چه حوزه های انتخابیه کوچکتر شود کارها سریعتر پیش میرود خاطرنشان کرد: ما برای این امر شاخص های پراکندگی جمعیت وسعت محرومیتزدایی و غیره را در نظر می گیریم که بر این اساس تصمیم ها برای افزایش ۴۰ نماینده به تعداد نمایندگان مجلس، یک نماینده دیگر نیز به حوزه انتخابیه مرودشت پاسارگاد و ارسنجان اضافه شده و تعداد نمایندگان آن به دو نفر برسد.
کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی
جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت نیز در این نشست با اشاره به ویژگی های این حوزه انتخابیه گفت: شهرستان مرودشت حدود ۷ هزار کیلومتر مربع وسعت و جمعیت ای بالای ۵۰۰ هزار نفر دارد که کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به درستی تصمیم گرفت یک نماینده دیگر میز به تعداد نمایندگان مجلس این حوزه انتخابیه اضافه کند.
نماینده مردم مرودشت پاسارگاد و ارسنجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: فرمانداری مرودشت یک فرمانداری ویژه است اما صرفاً عنوان آن را دارد و در عمل هیچ اتفاقی برای آن نمی افتد همچنین مهمترین ظرفیت این شهرستان کشاورزی و آثار باستانی و تاریخی آن است. مرودشت زمانی قطب کشاورزی کشور بود که به خاطر خشکسالی دیگر توان و ظرفیت قبل را ندارد.
این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در پایان صحبتهای خود با بیان اینکه اگر بتوانیم مرودشت را تقویت کنیم باری از دوش استان و کشور برداشته این خاطر نشان کرد: شهرستان ارسنجان که قدمتی شش هزار ساله دارد تنها یک بخش دارد و نیازمند ایجاد بخش های دوم و سوم است تا به ارتقای آن کمک کند.
به گزارش خانه ملت کوشش تبار معاون اقتصادی وزیر کشور نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دولت واگذاری اختیارات به استانها را با جدیت دنبال می کند گفت: وزارت کشور و کمیسیون امور داخلی و شوراها با هم همکاری دارند تا در برنامه هفتم و بودجه ۱۴۰۲ به گونهای اقدام کنند که اختیارات از پایتخت به استانها منتقل شده و بسیاری از مشکلات برطرف شود.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم سه شهرستان مرودشت پاسارگاد و ارسنجان این است که اصلاح الگوی کشت داشته و رویه کشاورزی در آن تغییر کند گفت: حوزه گردشگری فرصتی جدی برای منطقه بوده و نیازمند زیرساخت هایی است که در دولت در حال پیگیری آن هستیم همچنین در حوزه مدیریت شهری و تخصیص غیر تصمیماتی در دولت گرفته شده که در بودجه ۱۴۰۲ لحاظ میشود.
معاون وزیر کشور در پایان با بیان اینکه به موضوع ایستگاه مرودشت نیز توجه خواهیم کرد اظهار داشت: تاکنون ۱۰ متر در حوزه مدیریت شهری پرداخت شده که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۲ برابر افزایش داشته است.
خوشوقت فرماندار مرودشت نیز در این جلسه با بیان اینکه تولیدات کشاورزی مرودشت با ۱۶ استان همجوار برابری میکند و در حوزه صنعت فعال و پویا است عنوان کرد: ما صنایع بزرگ و متوسط داریم که با توجه به خشکسالی ها باید به سمت توسعه این صنایع برویم همچنین باید نسبت به تخت جمشید و ۳۱۵ آثار ثبت شده تاریخی که از آن مغفول مانده ایم توجه ویژه داشته باشیم.
فرماندار مرودشت در ادامه خواستار ایجاد شهرک های صنعتی و تبدیل منطقه به منطقه ویژه اقتصادی با توجه به نزدیکی به کریدور شمال جنوب شد و اظهار داشت: در حوزه کشاورزی به نحوه قیمت گذاری ها و خرید محصولات باید توجه شود.
خوشوقت در پایان صحبتهای خود با بیان اینکه آثار تاریخی هر کشور مبین تمدن آن کشور است که برای مشاهده آن باید از خیابانهایی رد شد که آن نیز فرهنگ منطقه را نشان میدهد بیان داشت: نیازمند توسعه حوزه شهری و بستری در شهرهای هستیم که دارای آثار تاریخی و تمدنی هستند.
به گزارش خبرنگار خانه ملت فرماندار شهرستان پاسارگاد نیز در این جلسه به پرداخت حقوق دهیاری ها در بحث تفکیک اراضی واگذاری روستاها تاکید کرد و گفت: شهرستان پاسارگاد با مجموعه تاریخی و جهانی یک ظرفیت عظیم است که مغفول مانده و باید در صنعت گردشگری به آن توجه شود تا به حوزه اشتغال در چند شهرستان همجوار کمک کرده و جبرانی برای تامین معیشت مردم در زمان خشکسالی باشد.
رضایی فرماندار ارسنجان نیز در این نشست با بیان اینکه شهری با ۶۰ هزار نفر جمعیت با یک نماینده ره به جایی نمیبرد گفت: درخواستی برای تفکیک ارسنجان و پاسارگاد از مرزدشت داریم اما وقتی برای ارتقای یک دهستان پرونده آن ۶ ماه در وزارت کشور گره خورده قطعاً این موضوعی با مشکل مواجه میشود همچنین لازم است بخش های دوم و سوم ارسنجان سریعتر در وزارت کشور بررسی و مصوب شود.
فرماندار ارسنجان در پایان خواستار اختصاص یک فروند چرخبال به شمال استان فارس شد که در زمان آتش سوزی جنگل ها و اتفاقات بحرانی از آن استفاده شود./خاته ملت
پایان پیام